pornolar pornoizle porn xnxx videolar porno
   Faqja Kryesore / Kurse e leksione / Formime profesionale

Postimi# A19448

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Kurse Kontabiliteti, Finance-5, Menaxhimi i Biznesit te Vogel dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore. (Tek ish blloku)

Postuar me: Marte, 28 Korrik, 2015  09:24
Skadon me: Enjte, 05 Nentor, 2015  08:24
Pergjigju te: (Perdor formularin e kontaktit me poshte)
Per Ju, Biznese, Ekonomiste, Financiere, Kontabiliste, Audite, Revizore,Menaxhere,Inventarizues, Furnitore, Specialiste te Burimeve Njerezore,Magazinjere, Llogaritare, Arketare, Studente, Maturante e te interesuar te tjere, organizojme dhe kryejme Kurse per:

1 .-Kontabilitetin:
* Kontabiliteti dhe Konceptet e Pergjitheshme te tij.
* Kontabiliteti Financiar, Pasqyrat Financiare dhe Bilanci.
* Kontabiliteti Ndertimit dhe Veçorite e tij. Dokumentacioni,
kolaudimi dhe marrja ne dorezim e objekteve.
* Njohje Bilanci e Pasqyrat Financiare, Ligji per Kontabilitetin,
Standartet KK , etj.
* Analiza Financiare dhe Raportet Financiare.
2.-Kontabiliteti i Informatizuar Financa -5
3.-Kontabiliteti dhe Menaxhimi i Biznesit te Vogel.Maredheniet me
Shtetin dhe SKK 15.
4.-Menaxhimi i Burimeve Njerezore dhe puna ne kete sektor.
5.-Menaxhimi i Kohes se Punes
6.-Kurs per Magazinjer. Arketar, Llogaritar dhe Inventarizues.
7.-Kurs per Ligjeshmerine e Pagave dhe Maredheniet ne pune
midis punedhenesit dhe punemarresit. Kodi i punes, kontrata e
Punes.
8.-Kurs per Paketen e Re Fiskale nga 01.01.2015, Tatim Taksa,
Sigurime Shoqerore e Shendetesore, TVSH, formularet qe
plotesohen ne maredheniet me shtetin nepermjet deklarimit
elektronik.
9.- Konsultime per studentet dhe maturantet ne lendet ekonomike,
financiare, kontabilitetit, ekonomia 12, e tj.
10.- Konsultime nxenesish ne matematike, fizike e gjuhe per klasen 5-9.
11.- Kryerje inventaresh ne biznese.


Te gjithe ata qe regjistrohen per te filluar kursin kete muaj, do te kene oferte ulje 25 % dhe per çdo rregjistrim me Karte Studenti , do te keni oferta per pagesen e kursit 25% me pak.

Ejani tek ne....
Ne ju mesojme....
Ju mirepresim.....


Na telefononi : 0682393225
E-mail. bdabulla@hotmail.com

Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Kontakto kete perdorues: 
 
E-mail yt: *
Mesazhi: *
Dergo foto ose dokument:
Tipet e meposhtme te ketyre file nuk lejohen: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Madhesia maksimale e file: 200KB